Cina Disc Granulator Produksi pabrik Line sarta suppliers | Hengyun

Disc Line Produksi Granulator

Pondok Description:

Kapasitas produksina: 5000-30000 ton / taun garis produksi pupuk organik leutik

Aplikasi: kandang hayam, kandang babi, dung sapi jeung kandang sato sejen, jarami, asam humic, séréal distiller urang, hidangan kedele, runtah tatanen, jrrd

Komponén: pretreatment, tumbling fermentasi, crushing, Pergaulan, granulation, drying, cooling, screening, palapis na paking jsb


jéntré produk

aliran Bagan

Live Tembongkeun

Poto Pupuk Granules

Garis produksi pupuk organik ngawengku: bahan baku Nyiapkeun-fermentasi-Pergaulan-granulation--drying sieving-kemasan
Bahan baku: kandang hayam, kandang sapi, kandang domba, kandang babi, droppings sato, earthworms, organik jeung bahan anorganik, runtah pawon, asam humic, jarami ect.
Sistem fermentasi tiasa boh alur kompos fermentasi atawa mobile composted fermentasi. Anjeun oge bisa milih deodorization pilihan jeung sistem distribusi bareng jeung kompos tuner.

Pergaulan tiasa janten mixer horizontal atawa mixer -shaft ganda, éta gumantung kana output.
The crushing Sistim utamana gumantung kana wetness bahan, sarta eta umumna dipaké hiji semi-baseuh mesin bahan crushing.
Sistim Granulationnyaeta disc granulator
Sistim Drying:kaasup dryer, ngainduksi draf kipas, kompor blast panas, alat-alat panyabutan lebu, sumber panas tiasa: batubara, listrik, gas, eta bisa dipilih nurutkeun kaayaan sabenerna lokal.
Sistim screening:Bisa layar granules rengse, sarta ogé layar bahan baku nu ferméntasi. Mesin screening tiasa screening primér, sarta screening sekundér pikeun sieving granules hadé.
Sistim bungkusan:kaasup skala bungkusan, mesin sealing, silos. Mesin sealing bisa dipilih dumasar kana bahan ti tas.

Lamun anjeun ngirim kuring panalungtikan, mangga ngawartosan:
1. bahan baku anjeun bakal ngolah, geus eta composted atanapi henteu?
2. Kumaha ieu kapasitas rék? 1-2T / H atawa leuwih?
Mun anjeun ngagaduhan pamundut lianna, mangga ogé surélék ka kuring.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • ef2f5ebf

    eta ngandung: Pergaulan mesin-screening mesin-disc granulator mesin-drying mesin-cooling mesin-screening mesin mesin-packing, éta ogé ngandung bahan baku nyiapkeun bagian pikeun composting sarta ogé mangrupa ahir imah stock produk.

    d40344b1

    Ieu garis produksi pupuk jeung 5000TPY keur kandang sapi eta ngandung: Pergaulan mesin-crushing mesin-disc granulator mesin-drying mesin-screening mesin mesin-packing, kapasitas anu leutik, teu perlu mesin cooling

    1833d0bd

    prosés ieu téh 10000TPY pikeun pupuk kandang granulating Ieu ngawengku: alur composting mesin-stock bin-crushing mesin-Pergaulan mesin-disc granulating-drying-screening-packing

    8ad8ee80

    Ieu chart aliran pikeun nyieun kandang hayam pupuk granular.

    Sakabeh proses: crushing-Pergaulan-disc granulating-drying-cooling-screening-packing

    15b2a129

    316cc70b

    4deb2cab

    fb589fd5

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
  • WhatsApp Online Chat!