• i mirëpritur

    Rreth nesh

    Kompania jonë ka qenë e specializuar në kërkime dhe pleh prodhimin e linjave të prodhimit për dhjetë vjet.
    Ne kemi një përvojë të mirë në zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve organik përbërë pleh pleh, duke përfshirë pajisjet e fermentimit, pajisjet dërrmuese, pajisjet përzierjen, pajisje ashpërim, tharje pajisjet, pajisjet e ftohjes, pajisjet e shqyrtimit, pajisjeve Batching dhe kështu me radhë.

  • Shiko më shumë