• добредојден

    за нас

    Нашата компанија е специјализирана за истражување и производство на ѓубриво производни линии за десет години.
    Ние имаме добро искуство во развој и производство на органски ѓубрива соединение ѓубриво опрема, вклучувајќи ги и ферментација опрема, дробење опрема, мешање опрема, опрема гранулација, сушење опрема, опрема за ладење, скрининг опрема, дозиране опрема и така натаму.

  • Гледај Повеќе