China drum Rotary granulator pabrik mesin lan supplier | Hengyun

mesin granulator drum Rotary

Short Description:

Kapasitas produksi: 7-25t

Nggunakake utama: pupuk simbol

Sawetara aplikasi: pupuk senyawa, pupuk anorganik, Organic pupuk

Bahan ditrapake: ≥60 bolong


Detail produk


Pambuka 
Drum granulator iku salah siji saka Alat tombol ing industri pupuk senyawa. Iku cocok kanggo produksi gedhe-ukuran simbol kadhemen lan panas lan dhuwur, medium lan kurang pupuk senyawa konsentrasi.

pelet granulator Organic pupuk
222
111

Asas apa:
The mode apa utama simbol simbol udan. Sawise jumlah tartamtu saka banyu utawa uap, pupuk dhasar wis kebak kimia reacted ing slinder, lan ing kahanan Cairan tartamtu, rotasi slinder digunakake kanggo nggawe partikel bahan gawé pasukan remet kanggo mbentuk werni.

Fitur 
Sisih awak wis gandheng karo kualitas plate baja karbon medium, dibangun ing lining karet khusus utawa asam-tahan stainless plate baja lining, kang nyadari aman mites otomatis lan aman tumor, mbusak piranti scraper tradisional.

wqerwq
grger
qwfqw

Aplikasi macem-macem pupuk 

pupuk NPK pupuk senyawa
pupuk kimia fosfat pupuk
pupuk Potassic  wêdakakêna Mineral
pupuk Ammonia pupuk anorganik

Aplikasi macem-macem bahan baku 

NPK materi Kimia fosfat
potash wêdakakêna biji Metal kewan manure
House kotoran kimia lan bahan baku anorganik
Dav
Dav
SDR
model Power (kw) Reducer Capacty(T/H) Size granules(mm) Diameter (Mm) Length (Mm)
HY1206 5.5KW ZQ350 3-4T / H > 2mm 1200 6000
HY1506 11KW ZQ400 4-5T / H > 2mm 1500 6000
HY1807 15KW ZQ500 6-8T / H > 2mm 1800 7000
HY2008 18.5KW ZQ500 10-12T / H > 2mm 2000 8000

Kula sethitik maringi pitutur kanggo referensi
Yen sampeyan pengin nggawe granules pupuk nitrogen dhuwur karo kapasitas dhuwur banget, sampeyan bisa nimbang iki.

Shipping

(1)
(16)
(23)

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
  • Tampilan Online Chat!