China Disc granulator Produksi pabrik Line lan supplier | Hengyun

Disc Line Produksi granulator

Short Description:

Kapasitas produksi: 5000-30000 ton / tahun line pupuk organik cilik

Aplikasi: manure Chicken, manure babi, dung cow lan manure kéwan sing liya, kang dipercoyo, asam humic, pari-parian distiller kang, meal kecap, sampah tetanèn, etc.

Komponen: pretreatment, tumbling fermentasi, crushing, nyawiji, simbol, pangatusan, cooling, screening, nutupi lan packing etc.


Detail produk

Flow Chart

Live Show

Photo pupuk granules

Ing baris produksi pupuk organik kalebu: materi mentahan nyepakaké-fermentasi-sing nyawiji-simbol--pangatusan sieving-packaging
bahan mentah: pitik manure, manure cow, manure wedhus, manure babi, droppings kewan, cacing, Organic lan bahan anorganik, pawon sampah, humic asam, kang dipercoyo ECT.
Sistem fermentasi bisa dadi salah siji alur kompos fermentasi utawa seluler composted fermentasi. Sampeyan uga bisa milih deodorization pilihan lan sistem distribusi bebarengan karo kompos Rasulu'llah.

Nyawiji bisa dadi mixer horisontal utawa mixer -shaft pindho, iku gumantung ing output.
The crushing sistem utamané gumantung ing wetness materi, lan umume digunakake semi-udan mesin materi crushing.
Sistem simboliku disk granulator
sistem pangatusan:kalebu dryer, mlebu konsep penggemar, kompor jeblugan panas, peralatan bledug aman, sumber panas bisa: batu bara, listrik, gas, bisa dipilih miturut kondisi nyata lokal.
Sistem Screening:Iku bisa layar granules rampung, lan uga layar bahan mentahan fermented. Mesin screening bisa screening utami, lan screening sekundèr sieving granules luwih.
Sistem Packaging:kalebu timbangan packaging, mesin sealing, silos. Mesin sealing bisa dipilih miturut materi saka tas.

Nalika ngirim kula priksaan, please ngomong:
1. Bahan mentah sampeyan bakal proses, iku composted utawa ora?
2. Carane wis kapasitas sing pengin? 1-2T / H utawa liyane?
Yen sampeyan duwe panjalukan liyane, monggo email kanggo kula.


  • Previous:
  • Next:

  • ef2f5ebf

    ngandhut: nyawiji mesin-screening mesin-disk granulator mesin-pangatusan mesin-cooling mesin-screening mesin mesin-packing, iku uga ngandhut bahan baku nyiapake part kanggo composting lan uga final house Simpenan produk.

    d40344b1

    Iki line pupuk karo 5000TPY kanggo manure cow ngandhut: nyawiji mesin-crushing mesin-disk granulator mesin-pangatusan mesin-screening mesin mesin-packing, kapasitas cilik, ora perlu mesin cooling

    1833d0bd

    Proses iki 10000TPY kanggo pupuk manure granulating Iku kalebu: alur composting mesin-stock bin-crushing mesin-sing nyawiji mesin-disk granulating-pangatusan-screening-packing

    8ad8ee80

    Iki rata aliran kanggo nggawe manure pitik pupuk granular.

    Proses wutuh: crushing-sing nyawiji-disk granulating-pangatusan-cooling-screening-packing

    15b2a129

    316cc70b

    4deb2cab

    fb589fd5

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
  • Tampilan Online Chat!